Представянето на нападателя Килиан Мбапе, който в момента играе за Пари Сен

...
Представянето на нападателя Килиан Мбапе, който в момента играе за Пари Сен
Коментари Харесай

В Испания: Реал може да представи Мбапе през август

Представянето на нападателя Килиан Мбапе, който сега играе за Пари Сен Жермен, като състезател на Реал Мадрид, в началото планувано за интервала сред края на сегашния сезон и началото на Евро 2024 в Германия, може да бъде отсрочено за август 2024 година, оповестява испанската медия AS.

Според източника това се дължи на обстоятелството, че на 1-ви юни ще се състои финалът на Шампионската лига, където “кралете ” и френските първенци не престават да вземат участие и теоретично биха могли да се срещнат в последната борба. Само 13 дни по-късно пък - на 14-и юни ще стартира Европейското състезание, където Мбапе ще играе за настоящия международен вицешампион Франция. Селекционерът на “петлите ” - Дидие Дешан, възнамерява да събере тима за подготовка две седмици преди началото на шампионата.

Възможно е Реал Мадрид да представи Мбапе в началото на август, когато клубът се завърне от плануваното си турне в САЩ, добавя Спортал. 

По-рано в няколко европейски медии се появи информация, че Мбапе вече е подписал контракт с Реал до 2029 година, което към момента не е доказано.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР